Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Елена Пресилска посебен советник Секретаријат за европски прашања

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Банкарски депозити Личен имот Девизна сметка 13.100,00 Канадски долари Стопанска банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Денарска сметка 53.516,00 НЛБ Банка - - недал податок -

 Назад