Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Макфирете Абдији Член на совет Општина Боговиње

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот недал податок Куќа 31.680,00 ЕУР 122 м2 с.Боговиње 2015 / - недал податок -
Долгови Имот на брачен другар Кредит 610.000,00 18.02.2021 18.02.2031
Долгови Личен имот Кредит 610.000,00 02.09.2015 02.09.2025

 Назад