Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Нестрине Абази Советник Општина Липково

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот недал податок Моторни возила / Опел Корса /// - недал податок -

 Назад