Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Арбеса Абази Член на управен одбор ЈП Градски паркинг - Скопје

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот недал податок Моторни возила 120.000,00 Опел Корса 2001// - недал податок -
Други приходи недал податок Плата 24.000,00 /

 Назад