Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Блерим Абази ВД Директор Управа за водење на матични книги

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот недал податок Земјоделско земјиште 1.600.000,00 1740 м2 Куманово 2020 / Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот недал податок Куќа 1.800.000,00 70 м2 Куманово 1970 / Стекнување со наследство
Недвижен имот недал податок Стан 3.000.000,00 80 м2 Куманово 2019 / Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот недал податок Моторни возила 2.150.000,00 Мерцедес Е 220 2017/2020 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот недал податок Моторни возила 240.000,00 Форд Фиеста 2010/2021 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот недал податок Моторни возила 400.000,00 Мотор Сузуки 2011/2019 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад