Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Љумнуше Абдиљи Член на совет Општина Липково

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот недал податок Моторни возила 250.000,00 денари Форд Фиеста 1998/- - недал податок -
Банкарски депозити недал податок Девизна штедна книшка EUR 700,00 Тутунска банка 2009 - недал податок -

 Назад