Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Блерим Река Амбасадор Мисија на РМ при Европската Унија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Куќа 200.000,00 евра 200 м2 Скопје - - - недал податок -
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 19.330,00 евра Ауди А3 1.9ТДИ 2007/- - недал податок -
Други приходи недал податок Паричен надоместок за сопругата на амбасадорот 520,00 евра Месечно
Други приходи недал податок Плата 2.601,00 евра Месечно
Банкарски депозити Личен имот Орочен девизен депозит EUR 38.000,00 ПроКредит банка - - недал податок -
Долгови Личен имот Кредит 10.000,00 евра 2005 3 години
Долгови Личен имот Кредит 20.500,00 евра 2007 3 години

 Назад