Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Вилма Русковска Јавен обвинител ОЈО за гонење на организиран криминал и корупција

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа за одмор 410.000,00 денари 50 м2 КО Кисела Вода - недал податок -
Недвижен имот Личен имот Стан 1.941.570,00 денари 79,9 м2 Скопје - недал податок -
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 1.050.600,00 денари Киа Спортаж 2018/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 16.500,00 евра Киа Спортаж 2011/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна платежна картичка Дајнерс клуб интернационал - недал податок -
Банкарски депозити Личен имот Трансакциона сметка Извозна и кредитна банка Скопје - недал податок -
Долгови Личен имот Кредит 11.230,00 евра 2011 5 години

 Назад