Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Јахи Јахија Државен секретар Министерство за информатичко општество и администрација

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа со двор 922.500,00 денари 120 м2 село Оризаре, Куманово 2005 / Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа со двор 6.150.000,00 денари 537 м2 Куманово 2009 / Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 553.500,00 денари Сеат Ибица 2008/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна штедна книшка GBP 776,00 Lloyds TSB, Велика Британија - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Денарска штедна книшка денари 420.000,00 Стопанска банка - Стекнување на друг начин

 Назад