Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Ислам Абази Јавен обвинител Вишо јавно обвинителство Гостивар

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа 3.000.000,00 денари 210 м2 село Зајас, Кичево 1998 - - недал податок -
Недвижен имот Имот на родители Стан 1.800.000,00 денари 65 м2 Кичево 1985 - - недал податок -
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 300.000,00 денари Фолксваген Голф 4 1999/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 250.000,00 денари 2009 4 години

 Назад