Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Зеко Абази Заменик на директор Комисија за односи со верски заедници и религиозни групи

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 70.000,00 денари Опел Корса 1997/2012 Стекнување на друг начин
Други приходи недал податок Хонорар по основ на авторски права 10.000,00 денари месечно
Долгови недал податок Кредит 600.000,00 денари 2012 8 години

 Назад