Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Иван Стоилковиќ Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан / 106 м2 Куманово 1991 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Земјиште нема податок 700 м2 Куманово 1996 1/2 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила / Ауди 2.7 2010/2013 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад