Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Владанка Авировиќ Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа во изградба 7.687.500,00 156 м2 Скопје - 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа со двор 7.000.000,00 денари 140 м2 со 500 м2 Скопје - 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 480.000,00 денари Сузуки Алто 2010/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 500.000,00 денари Форд Фиеста 2007/2007 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 92.250,00 денари Опел Кадет 1.3 1987/1987 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 369.684,00 денари 2010 5 години
Долгови Имот на брачен другар Кредит 4.691.324,50 денари 2010 10 години
Друг имот Заеднички имот уметнички и колекционерски предмети 150.000,00 денари Стекнување со договор за купопродажба
Друг имот Личен имот благородни метали 180.000,00 денари Стекнување со договор за купопродажба

 Назад