Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Стојан Миланов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на деца Објект 200.000,00 денари 41 м2 Кратово 2014 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Имот на деца Пасиште 60.000,00 денари 1.505 м2 Кратово 2006 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на деца Стан 4.800.000,00 денари 80 м2 Скопје 2012 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на деца Стан 4.800.000,00 денари 80 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште 1.467.400,00 денари 73.455 м2 Кратово 2011 1/1 Стекнување на друг начин
Недвижен имот Личен имот Куќа со подрум и двор 9.000,00 денари 49 м2 со 392 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Стамбена зграда 10.000.000,00 денари 205 м2 Кратово 2001 1/1 Стекнување на друг начин
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 1.600.000,00 денари Опел Инсигнија 2011/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 610.000,00 денари Сеат Ибица 2000/2000 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 615.000,00 денари Опел Корса 2008/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Технолошки 6.500,00 денари месечно
Други приходи Имот на деца Плата 16.500,00 денари месечно
Други приходи Имот на деца Плата 22.900,00 денари месечно
Долгови недал податок Кредит 3.690.000.00 2010 30 години
Долгови недал податок Кредит 819.180,00 денари 2011 7 години

 Назад