Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Дарко Костадиновски Пратеник Алијанса на цивилизациите на ОН

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 2.152.500,00 денари 43 м2 со 14 м2 Охрид 2015 1/2 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 4.559.854,00 денари 98 м2 Скопје 2001 - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Плац 183.000,00 денари 1.000 м2 село Сопиште 2002 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Стан 2.152.500,00 денари 43 м2 со 14 м2 Охрид 2015 1/2 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 793.000,00 денари Фиат Стило 2003/2003 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 1.054.000,00 денари Хјундаи Тусон -/- Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Девизен депозит EUR 10.000,00 Комерцијална банка 2005 Стекнување со наследство
Долгови Личен имот Заем 1.000.000,00 денари 2015 3 години
Долгови Личен имот Заем 600.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредит 660.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредитна картичка 160.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредитна картичка 50.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредитна картичка 60.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредитна картичка 80.000,00 денари - -
Друг имот Личен имот Средства во готово 1.200.000,00 денари Стекнување на друг начин
Друг имот Личен имот Средства во готово 300.000,00 денари Стекнување на друг начин

 Назад