Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 25 резултати општина брвеница
Име Презиме Функција Институција Преглед
ВерицаАпостоловскаЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
ДалиборБогојевскиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
МедиВеселиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
МирославГроздановскиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
МирославДаиловскиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
МајаЗафироскаЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
АгнесаЗенуниЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
ИдризИдризиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
АлихасанИдризиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
ЈовицаИлиевскиГрадоначалникОпштина БрвеницаПрегледај
ЖаклинаЈаќимоскаСоветникОпштина БрвеницаПрегледај
АдемЈашариСоветникОпштина БрвеницаПрегледај
СинишаЈованоскиСоветникОпштина БрвеницаПрегледај
ЗлатеКитановскиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
ЕминМехдијиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
АбебНухијЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
АбебНухијЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
ХаќимРамаданиСекретарОпштина БрвеницаПрегледај
ДејанРистовскиСоветникОпштина БрвеницаПрегледај
БујаминРушитиЧлен на советОпштина БрвеницаПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Северна Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...