Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 11 резултати Бујар
Име Презиме Функција Институција Преглед
БујареАбазиЧлен на советОпштина ЧаирПрегледај
БујарБајрамиЧлен на управен одборЈП Македонска РадиодифузијаПрегледај
БујарДардхиштаВД ДиректорУправа за водење на матични книгиПрегледај
БујарДралаЧлен на управен одборЈП Комуналец БитолаПрегледај
БујарЕнвериЧлен на советОпштина ЖелиноПрегледај
БујарКајолиГенерален секретарУниверзитет „Мајка Тереза“ - СкопјеПрегледај
БујарМисимиЧлен на советОпштина БоговињеПрегледај
БујарМисимиЧлен на советОпштина БоговињеПрегледај
БујарОсманиЗаменик Претседател на Владата на РМ задолжен за европски прашањаВлада на Република Северна МакедонијаПрегледај
БујарПревалаЧлен на управен одборЈЗУ Општа болница СтругаПрегледај
БујарСабриуЧлен Судски совет на Република Северна МакедонијаПрегледај

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...