Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 7 резултати амди
Име Презиме Функција Институција Преглед
АмдиБајрамПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
АмдиБајрамПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
ХамдирефетБафтијариСудијаОсновен суд Скопје 1Прегледај
АмдијеЗенкуСудијаОсновен суд КичевоПрегледај
АмдиМифтариСудијаОсновен суд ТетовоПрегледај
ХамдиМуслиЧлен на советОпштина АрачиновоПрегледај
ХамдиСаитиЧлен на советОпштина ТетовоПрегледај

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...