Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 16 резултати беким
Име Презиме Функција Институција Преглед
БекимЈакупиЧлен на советОпштина СарајПрегледај
БекимКадриуЧлен на комисијаКомисија за заштита од дискриминацијаПрегледај
БекимМаксутиЗаменик на министерМинистерство за одбранаПрегледај
БекимМемедиВД ДиректорЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта „ МАКЕДОНИЈА ПАТ “Прегледај
БекимМеметиЧлен на советОпштина ТетовоПрегледај
БекимМехмедЧлен на управен одборЈП Улици и патишта - СкопјеПрегледај
БекимМехмедиСудијаАпелационен суд ГостиварПрегледај
БекимМуаремиЧлен на управен одборЈУ Национален Парк „Галичица“Прегледај
БекимМуратиЗаменик на директорАгенција за вработување на РСМПрегледај
БекимПоцестаДиректорЈЗУ Универзитетска клиника за кардиологијаПрегледај
БекимСалиЧлен на управен одборЈЗУ Универзитетска клиника за токсикологијаПрегледај
БекимЌокуПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
БекимФетајиПроректорУниверзитет „Мајка Тереза“ - СкопјеПрегледај
БекимХаљимиПретседател на советОпштина АрачиновоПрегледај
БекимХаљимиВД ДиректорУправа за електронско здравствоПрегледај
БекимЧелебиуДиректорЈП Градски паркинг и зеленило ГостиварПрегледај

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...