Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 58 резултати никола
Име Презиме Функција Институција Преглед
НиколаАнгеловскиЧлен на управен одборАД ТЕЦ “Неготино“Прегледај
НиколаАндоновГрадоначалникОпштина Ново СелоПрегледај
НиколаАнчевЧлен на Училишен одборООУ „Кирил и Методиј“ - СтојаковоПрегледај
НиколаБагескиЧлен на советОпштина ПрилепПрегледај
НиколаБакраческиВД ДиректорЈЗУ завод за кардиоваскуларни заболувања ОхридПрегледај
НиколаБожиноскиЧлен на управен одборЈП Градски паркинг - СкопјеПрегледај
НиколаБундевскиСудијаОсновен суд РесенПрегледај
НиколаВасевВД Медицински директорЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија-СкопјеПрегледај
НиколаВелковскиЧлен на советСовет на Град СкопјеПрегледај
НиколаВељановскиЧлен на управен одборЈЗУ Универзитетска клиника за НеврологијаПрегледај
НиколаГаброскиЧлен на советОпштина ПрилепПрегледај
НиколаГеоргиевскиЧлен на советОпштина ЦентарПрегледај
НиколаГичевскиЧлен на советОпштина Ѓорче ПетровПрегледај
НиколаДимитровМинистер за надворешни работиМинистерство за надворешни работиПрегледај
НиколаДимитровВД ДеканФакултет за туризам и бизнис логистикаПрегледај
НиколаДимитровЧлен на надзорен одборКЈП Водовод - КочаниПрегледај
НиколаДимитровскиЧлен на управен одборЈЗУ Здравствен дом КратовоПрегледај
НиколаДовлевЗаменик јавен обвинителОсновно јавно обвинителство ОхридПрегледај
НиколаДончевСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
НиколаДујовскиДеканФакултет за безбедностПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...