Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 39 резултати соња
Име Презиме Функција Институција Преглед
СоњаАврамовскаЧлен на советОпштина ДелчевоПрегледај
СоњаБојковскаЧлен на советОпштина ИлинденПрегледај
СоњаГавровскаНотарНотар Соња ГавровскаПрегледај
СоњаГлинџарскаЧлен на советОпштина Гази БабаПрегледај
СоњаГлинџарскаЧлен на советГрад СкопјеПрегледај
СоњаЃелова СтојановаПретседателСовет за унапредување и надзор на ревизијатаПрегледај
СоњаЃонческаСудијаОсновен суд СтругаПрегледај
СоњаЃорѓиеваСоветникОпштина ВиницаПрегледај
СоњаЗафировскаЧлен на управен одборЈавно сообраќајно претпријатие - СкопјеПрегледај
СоњаИвановаДиректорОУ „ Крсте П. Мисирков“ ОризариПрегледај
СоњаИлијевскаВД ДиректорЈУ Дом за доенчиња и мали деца - БитолаПрегледај
СоњаЈорданоскаЧлен на управен одборЈКП Водовод и канализација ПрилепПрегледај
СоњаКарапецЧлен на управен одборЈП СтрежевоПрегледај
СоњаКаркалашеваЧлен на Училишен одборООУ „Петар Мусев“ - БогданциПрегледај
СоњаКитановаСекретарОпштина ШтипПрегледај
СоњаКочовскаЧлен на советОпштина ТетовоПрегледај
СоњаКочовскаСудијаОсновен суд Скопје 2Прегледај
СоњаКузманоска ТрајкоскаЧлен на управен одборЈКП Комуналец - ПрилепПрегледај
СоњаМазаковскаЧлен на советОпштина Крива ПаланкаПрегледај
СоњаМираковскаПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
 Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...