Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 20 резултати БАЈРАМ
Име Презиме Функција Институција Преглед
АмдиБајрамПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
АмдиБајрамПратеникСобрание на Република Северна МакедонијаПрегледај
ХакиБајрамЧлен на советОпштина БутелПрегледај
ХакиБајрамЧлен на советОпштина БутелПрегледај
МузаферБајрамМинистер без ресорВлада на Република Северна МакедонијаПрегледај
ЏабирБајрамиВД ДиректорЈЗУ Здравствен Дом КичевоПрегледај
РаимБајрамиПретседател на управен одборАгенција за цивилно воздухопловствоПрегледај
ВјолцаБајрамиЧлен Републички Совет за Безбедност на Собраќајот и патиштатаПрегледај
НуриБајрамиЧлен Државна комисија за спречување на корупцијатаПрегледај
ЏељаљБајрамиЈавен обвинителЈавно обвинителство на Република МакедонијаПрегледај
ШабанБајрамиЗаменик на директорДржавен архивПрегледај
БујарБајрамиЧлен на управен одборЈП Македонска РадиодифузијаПрегледај
ФадилБајрамиВицегувернерНародна банка на Република МакедонијаПрегледај
АгимБајрамиЧлен на советОпштина ВрапчиштеПрегледај
БајрамБајрамиЧлен на советОпштина КичевоПрегледај
АдемБајрамиЧлен на надзорен одборДетски културен центар Карпош - СкопјеПрегледај
ВаскаБајрамовска-МустафаЗаменик Народен правобранителНароден правобранителПрегледај
ИфетБајрамоскиПретседателОсновен суд СтругаПрегледај
АбдулаБајрамоскиЧлен на управен одборАД Тутунски комбинат ПрилепПрегледај
ВјолцаМора БајрамиСудијаОсновен суд КумановоПрегледај

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...