Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 7731 резултати
Име Презиме Функција Институција Преглед
ФикриАбдулаиЧлен на советОпштина ЧаирПрегледај
РемзиАбдулахиДиректор на поштенски операцииАД за поштенски сообраќај “МАКЕДОНСКА ПОШТА“Прегледај
РемзиАбдулахиДиректор на поштенски операцииАкционерско друштво за поштенски сообраќај “Пошта на Северна Македонија“Прегледај
РемзиАбдулахиЧлен на управен одборАкционерско друштво за поштенски сообраќај “Пошта на Северна Македонија“Прегледај
РемзиАбдулахиЗаменик на директорАгенција за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развојПрегледај
ИсметАбдулиЧлен на одборЈУ Национален Парк МавровоПрегледај
ИсметАбдулиДиректорСОУ „Маврово-Ростуше“, село РостушеПрегледај
ВелиАбдулиЧлен на советОпштина ТетовоПрегледај
АнесаАбдули СејдиуЧлен на советОпштина Маврово и РостушеПрегледај
ФадилАбдулхалимиЧлен на советОпштина ТеарцеПрегледај
ЏеваидеАбдуљиСудија - поротникОсновен суд ТетовоПрегледај
РамијеАбдурахими-ЦараСудијаУправен суд на Република Северна МакедонијаПрегледај
РесиАбдурахманиВД ДиректорАгенција за стокови резервиПрегледај
ЛоретаАбрашеваСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
МаринаАбрашеваСудијаОсновен суд СтрумицаПрегледај
БесникАвдијаСудијаОсновен суд Скопје 2Прегледај
МуминАвдулаиЧлен на управен одборНУ Албански театар - СкопјеПрегледај
СалиАвдулиЧлен на советОпштина АрачиновоПрегледај
АдемАвзиуУправителЕЛЕМ Турс ДООЕЛ СкопјеПрегледај
ЌебирАвзиуДеканПравен факултет, Универзитет во ТетовоПрегледај
 Претходно  Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Северна Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...