Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

Легенда на симболи за кирилични букви:  ѓ = ]      ж = \      ѕ = y      љ = q      њ = w      ќ = '      ч = ;      џ = x     

Пребарување по име:
Пребарување по презиме:
Пребарување по функција:
Пребарување по институција:
Најдени се 95 резултати градоначалник
Име Презиме Функција Институција Преглед
КостаЈаневскиГрадоначалникОпштина СтрумицаПрегледај
СашоЈанкоскиГрадоначалникОпштина ВевчаниПрегледај
МиткоЈанчевГрадоначалникОпштина КавадарциПрегледај
ИсмаилЈахоскиГрадоначалникОпштина ПласницаПрегледај
ЖаклинаЈовановскаГрадоначалникОпштина Старо НагоричанеПрегледај
ИлијаЈованоскиГрадоначалникОпштина ПрилепПрегледај
ГерасимКонзуловГрадоначалникОпштина РадовишПрегледај
ПероКостадиновГрадоначалникОпштина ВаландовоПрегледај
АцеКоцевскиГрадоначалникОпштина ВелесПрегледај
ГоранчоКрстевГрадоначалникОпштина Чешиново-ОблешевоПрегледај
ЉубеКузманоскиГрадоначалникОпштина НовациПрегледај
МедатКуртовскиГрадоначалникОпштина Маврово и РостушеПрегледај
РуждиЛатаГрадоначалникОпштина ДебарПрегледај
ЗлаткоМаринГрадоначалникОпштина АеродромПрегледај
РамизМеркоГрадоначалникОпштина СтругаПрегледај
ИзетМеџитиГрадоначалникОпштина ЧаирПрегледај
БорчеМитевскиГрадоначалникОпштина ПетровецПрегледај
БорјанчоМицевскиГрадоначалникОпштина Крива ПаланкаПрегледај
ЈорданНасевГрадоначалникОпштина КарбинциПрегледај
АлександарНаумоскиГрадоначалникОпштина Ѓорче ПетровПрегледај
 Претходно  Следно

ЗАБЕЛЕШКА: Прикажаните податоци во електронска форма се превземени од Анкетните листови на избраните и именуваните функционери во Република Македонија. Податоците континуирано се проверуваат и истите се менуваат кога функционерите доставуваат Анкетен лист “По стапување на функција“ и “При промена на имотната состојба“.

...