Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Документи arrow Годишен извештај
Годишен извештај
Годишен извештај за 2015 Испечати Е-пошта

acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК - за 2015 година (422 КB)

 
Годишен извештај за 2014 Испечати Е-пошта

acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК - за 2014 година (977 КB)

 
Годишен извештај за 2013 Испечати Е-пошта
acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2013 година (650KB) 
 
Годишен извештај за 2012 Испечати Е-пошта
acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2012 година (249KB) 
 
Годишен извештај за 2011 Испечати Е-пошта
acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2011 година (249KB) 
 
Годишен извештај за 2010 Испечати Е-пошта
acroread  Годишен извештај за работата на ДКСК за 2010 година (243KB) 
 
Годишен извештај за 2009 Испечати Е-пошта
acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2009 година (496KB)
 
Годишен извештај за 2008 Испечати Е-пошта
acroread
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2008 година (650KB)
 
Годишен извештај за 2007 Испечати Е-пошта

acroread


Годишен извештај за работата на ДКСК за 2007 година (518 КB)

 
Годишен извештај за 2006 Испечати Е-пошта

acroread

 
Годишен извештај за работата на ДКСК за 2006 година (1278KB)

   
 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo