Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Проекти arrow Меѓународна мрежа на експерти за интегритет
Меѓународна мрежа на експерти за интегритет
Испечати Е-пошта

 Заклучни согледувања од меѓународна работилница на тема
“Промовирање на Интегритетот : национални и меѓународни правни механизми и инструменти“

logo-kontakt_5007.07.2011 Државната комисија за спречување на корупцијата  на  04-05 јули 2011 година во Охрид организира меѓународна работилница на тема “Промовирање на Интегритетот: национални и меѓународни правни механизми и инструменти“. Целта на работилницата беше промовирање на интегритетот, моделите на интегритет, праксата, но и предизвиците што тој ги нуди кај земјите членки на Меѓународната мрежа на експерти за интегритет (ИЕН). 
Прочитај повеќе...
 
Испечати Е-пошта

 Информација за меѓународна работилница на тема “Промовирање на Интегритетот: национални и меѓународни правни механизми и инструменти“

dksk_logo30.06.2011 Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) на  04-05 Јули 2011 година во Охрид организира меѓународна работилница на тема “Промовирање на Интегритетот: национални и меѓународни правни механизми и инструменти“. Целта на ДКСК е преку оваа работилница да го промовира интегритетот, моделите на интегритет, праксата, но и предизвиците што тој ги нуди кај земјите членки на Меѓународната мрежа на експерти за интегритет (ИЕН).

Прочитај повеќе...
 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo