Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Предвремени парламентарни избори 2014
Предвремени парламентарни избори 2014
Вкупен финански извештај - Парламентарни избори 2014 Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

27.05.2014 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од Изборниот законик ги објавува вкупните финанскиските извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за Предвремените парламентарни избори 2014 од истата на учесниците на изборната кампања што ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата.


 
Финансиски извештаи-Предвремени Парламентарни Избори Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

28.04.2014 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од Изборниот законик ги објавува финанскиските извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за Предвремените парламентарни избори 2014 за вторите десет дена од истата на учесниците на изборната кампања што ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата.


 
Финансиски извештаи-Предвремени парламентарни избори Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

18.04.2014 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од Изборниот законик ги објавува финанскиските извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за Предвремените парламентарни избори 2014 за првите десет дена од истата на учесниците на изборната кампања што ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата.


 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo