Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
dksk_logo03.12.2009 Државната комисија за спречување на корупцијата, согласно со измените и дополнувањата на Законот за спречување судир на интереси, на својата седница одржана на 01.12.2009 година го усвои Правилникот за формата и содржината на образецот на изјавата за интереси, чиј составен дел е образецот на изјавата.Правилникот ќе се објави во Службен весник на РМ по што ќе стапи во сила.Државната комисија информирањето на службените лица за доставувањето на Изјавата за интереси го планира и ќе го реализира согласно со досегашната усвоена практика, веднаш по нејзиното стапување во сила.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo