Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Судир на интереси arrow ПОДНЕСЕНА ПРВАТА ИЗЈАВА ЗА ИНТЕРЕСИ
ПОДНЕСЕНА ПРВАТА ИЗЈАВА ЗА ИНТЕРЕСИ Испечати Е-пошта
Изјава за интереси
15.12.2009  Првото службено лице што постапи по измените на Законот за спречување судир на интереси и што пополни изјава на интереси е членот на Советот на Општина Ѓорче Петров , Владо Мисајловски. Службеното лице имено денес 15 декември 2009 година, до Државната комисија за спречување на корупцијата поднесе изјава за интереси со што ја исполни законската обврска која сите службени лица се должни да ја испочитуваат до 7 март 2010 година.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo