Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
17.06.2010    Државната комисија за спречување на корупцијата на 18 јуни 2010 година (петок), во хотел „Арка” Скопје со почеток во 09.30 часот ќе ја одржи Третата годишна конференција за оценка на остварувањето на Државната програма за превенција и репресија на корупцијата.
На Конференцијата ќе учествуваат претставници од законодавната и извршната власт, правосудството, локалната власт и претставници од медиумите и невладиниот сектор.
Првиот дел од Конференцијата ќе биде посветен на остварувањето на Државната програма, со приказ на степенот на реализацијата на активностите од програмата, нереализираните активности и причините за нивна нереализација. На вториот дел од Конференцијата ќе се презентираат насоките и процесот за изготвување на новата Државна програма и акциониот план.
 
 
Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo