Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
dsc08834 10.11.2010 На 10 ноември 2010 година во просториите на  Државната комисија за спречување на корупцијата се потпиша Меморандум за соработка помеѓу Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата  Иљми Селами и Заменик на претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за европски прашања, д-р Васко Наумовски. Овој Меморандум за соработка ја одразува поддршката што Секретаријатот за европски прашања ќе ја даде на Државната комисија за спречување на корупцијата во процесот на изготвување на Државната програма за превенција и репресија на корупцијата и на Државната програма за превенција и намалување на појавата на судир на интереси со акциони планови за периодот 2011 - 2015, како и во имплементацијата на активностите за спречување на корупцијата и судирот на интереси што ќе бидат утврдени во Акционите планови како составен дел на Државните програми. 
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo