Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
dksk_logo24.11.2010 На 25 и 26 ноември 2010 година во Рим ќе се одржи „Напреден тренинг за системи и методологии за превенција на корупцијата“, во организација на UNDP и Италијанската служба за антикорупција и транспарентност (SAeT) на кој ќе учествуваат и претставници од Државната комисија за спречување на корупцијата. Тренингот има за цел да им претстави на учесниците од специјализираните антикорупциски тела од регионот напредни методологии и алатки за спроведување на специфичните превентивни активности за корупцијата. Целите на тренингот се насочени кон развивање на антикорупциски стратегии, спроведување на проценки на ризиците од корупцијата, превенција на корупцијата во јавните набавки и зајакнување на учеството на цивилниот сектор во борбата против корупцијата.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo