Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Информација Испечати Е-пошта
logo-kontakt_5007.12.2010 Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата, Иљми Селами на покана од Светската банка од 6 - 8 декември учествува на меѓунардона конференција во Вашингтон ДЦ, САД, на тема: “Здружени напори за борба против транснационалниот поткуп“.
На конференцијата на која ќе учествуваат околу 120 земји ќе се дискутира како да се подобри соработката во процесот на истрагата и решавањето на случаите на транснационален поткуп и други поврзани прашања.
Претдседателот Иљми Селами на покана на организаторот ќе има обраќање на една од пленарните седници на конференцијата.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo