Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
Меморандум за взаемна поддршка за спречување на корупцијата и судирот на интереси
1memorandum_so_nvo_015
1memorandum_so_nvo_004 1memorandum_so_nvo_039
28.12.2010 На 28 декември 2010 година во Клуб на претеници, Скопје,  се потпиша Меморандум за взаемна поддршка за спречување на корупцијата и судирот на интереси (Меморандум за соработка) меѓу Државната комисија за спречување на корупцијата и  17 граѓански организации.
Со Меморандумот за соработка се уредува начинот на соработката, координацијата и водењето заеднички договорени активности меѓу потписниците, со цел поефикасно спречување на корупцијата и судирот на интереси во Република Македонија.
 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo