Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

CV Сејди Халили Испечати Е-пошта
sejdi
Име: Сејди
Презиме: Хаљиљи
Датум на раѓање: 08.09.1957
Националност: Албанец
Е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 Образование:
1972-1976 средно училиште кимназија „Кирил Пејчиновиќ„ Тетово

 1976-1980 Економски факултет ПриштинаРаботно искуство:

1985 –   ДОЗТ (договорна организација за задружен труд) – приправник

1987 –   ГЗЗ (градежна занаетчиска задруга) – повеќе работни позиции, како референт до шеф       на сметководство

1991 -    Основач и сопственик на приватно претпријатие за обновување на повеќе дејности меѓу кои и сметководството

1995 -    Лиценциран стечаен управник

1998 -    Министерство за стопанство – Државен Пазарен Инспекторат, Тетово

2005 -    Раководител на одделение на ДПИ – Тетово

2007 -    Инспектор референт во Царинскиот терминал Тетекс – Тетово

2008 -    Раководител на одделение ДПИ – Тетово

2011 -    Член на Државна комисија за спречување на корупцијата


 

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo