Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Работилница Испечати Е-пошта

rabotilnica 22.05.2012 00123.05.2012 Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) во соработка со Бизнис Конфедерацијата на Македонија (БКМ) на 22 мај 2012 година (вторник) во хотел Карпош, Скопје, одржа форум работилница на тема “Бизнис Етика - Спречување на корупција преку воспоставување на етички бизнис практики“.
Целта на работилницата беше разгледување и дискусија на нацрт верзијата на Бизнис Етичкиот кодекс, како алатка со која се докажува спроведувањето на позитивна и етичка политика, но и можност за спречување на корупцијата и судирот на интереси.
Работилницата беше финансиски подржана од Британската амбасада во Скопје преку проектот “Поддршка во имплементација на политиките на антикорупциските мерки“.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo