Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна
Известување Испечати Е-пошта

logo-kontakt_50Во рамките на проектот „Поддршка за зајакнување на националниот и локалните системи на интегритет" кој што го спроведува УНДП во соработка со Државната комисија за спречување на корупцијата, Општините Аеродром и Кочани назначија лица за пријавување на корупцијата во општината.

Проектот се спроведува во 12 пилот општини со цел воведување на системот на интегритет на локално ниво. ДКСК го поздравува проактивниот однос на Општините Аеродром и Кочани во насока на јакнење на интегритетот и превенцијата на корупцијата. Исто така ДКСК очекува дека овој пример ќе го следат и останатите општини.

http://www.aerodrom.gov.mk/novosti-zhivot.213/items/naznacheno-lice-za-priavuvae-korupcia-vo-opshtina-aerodrom.html

http://www.aerodrom.gov.mk/detailed-news-living/items/person-in-charge-of-corruption-reporting-appointed-at-the-municipality-of-aerodrom.html 

 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo

Превземи вести