Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Државна програма arrow Државна програма 2007
Државна програма 2007 Испечати Е-пошта

На 28 мај 2007 година, Државната комисија за спречување на корупцијата ја донесе Државната програма за превенција и репресија на корупцијата. Во Државната програма и Акциониот план промовиран е систем на мерливост преку клучни индикатори на работењето што се поврзани со детектираните проблеми и утврдените активности за намалување на ризиците или на можностите поради кои се јавува или се поттикнува корупцијата. Преку системот на следење на работењето ќе се следат индикаторите и промените и врз основа на тоа ќе се предлагаат натамошни активности за ефикасна превенција на корупцијата.   acroread 

Државна програма и акционен план

acroread
Оценка за остварувањето на ДП 2007 - 2011 година
 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo