Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Јавна дебата Испечати Е-пошта
„Презентација на резултатите од истражувањето на перцепцијата на граѓаните и квалитативна анализа за антикорупциските мерки во приватниот сектор“
 
anto 02.07.2013 Во хотел Холидеј Ин-Скопје, со почеток во 10.30 часот во организација на Државната  комисија за спречување на корупцијата и ОБСЕ мисијата во Скопје во рамките на проектот „Промовирање на  принципите на добро владеење во спроведувањето на антикорупциската политика“ се одржа јавна дебата на  тема “Презентација на резултатите од истражувањето на перцепцијата на граѓаните и квалитативна анализа за антикорупциските мерки во приватниот сектор“. На јавната дебата учествуваа претставници од јавниот, приватниот и невладиниот сектор, како и меѓународни и домашни експерти. На јавната дебата воведно обраќање имаше Претседателот на ДКСК д-р Ѓорѓи Сламков и претставникот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Маркус Ролофс. Потоа следеше презентација на резултатите од истражувањето на перцепцијата на граѓаните за корупцијата во приватниот сектор спроведено од агенцијата Рејтинг и презентација на резултатите од квалитативната анализа за антикорупциските мерки во приватниот сектор.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo