Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Конференции arrow Регионална конференција
Регионална конференција Испечати Е-пошта
picture1  03.10.2013 Државната комисија за спречување на корупцијата во соработка со УНДП на 3 и 4 октомври одржа Регионална конференција на тема " Утврдување и решавање на ризиците од корупција на локално ниво " на која учествуваа претставници од поголем број канцеларии на УНДП од Источна Европа и Централна Азија, како и претставници од локалната самоуправа во Република Македонија. Темите на Регионалната конференција беа поврзани со ризиците од корупцијата на локално ниво,студии на случаи за антикорупција и иновативни алатки за транспарентност и отчетност на локално ниво.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo