Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Протокол за соработка arrow Соработка со граѓански организации arrow Согласност за пристапување кон Меморандум
Согласност за пристапување кон Меморандум Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

17.03.2014 година На 10 февруари 2014 година, Граѓанската организација „Центар за истражување и креирање политики“ од Скопје, потпиша Согласност за пристапување кон Меморандумот за взаемна поддршка за спречување на корупцијата и судирот на интереси, кој на 28.12.2010 беше потпишан меѓу ДКСК и 17 граѓански организации, а кон кој се приклучија и „Македонскиот центар за лобирање“ - Битола во февруари 2011 година, Здружението на граѓани „Младински образовен форум“ од Скопје во декември 2011 година, Институтот за Демократија „Социетас Цивилис“ од Скопје во јануари 2012 година и Здружението „Институт за системски развој на капацитети Вл Импакт“ од Скопје во февруари 2012 година.

Согласност за пристапување кон Меморандумот за взаемна поддршка за спречување на корупцијата и судирот на интереси

 
Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo