Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Протокол за соработка arrow Меморандум за соработка
Меморандум за соработка Испечати Е-пошта
konferencijathumb20.01.2016 Денес во Белград е поптишан меморандум за соработка помеѓу Државната комисија за спречување на корупцијата и Агенцијата за спречување на корупцијата на Република Србија. Меморандумот го потипшаа, претседателот на Државната комисија Горан Миленков и директорката на Агенцијата, Татјана Бабиќ.

Целта на потпишувањето на Меморандумот за соработка е размена на искуства, информации и техничка помош, како и поддршка за унапредување на работата во склоп на надлежностите на двете институции.

Делегацијата на Државната комисија за спречување на корупцијата е во дводневна работна посета во Агенцијата за борба против корупција. Целта на оваа работна посета е запознавање со надлежностите и секојдневните работни активности на Агенцијата, со посебен акцент на софтверското решение за водење на електронски Регистар на функционери.

Повеќе слики ...


 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo