Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Избори arrow Претседателски избори 2014 arrow Вкупен финански извештај - Претседателски избори 2014
Вкупен финански извештај - Претседателски избори 2014 Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

14.05.2014 Државната комисија за спречување на корупција согласно со својата обврска од Изборниот законик ги објавува вкупните финанскиски извештаи за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за Претседателските избори 2014, што ги имаат доставено до Државната комисија за спречување на корупцијата.


 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo