Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Соопштенија arrow Соопштение
Соопштение Испечати Е-пошта
logo-kontakt_50

04.11.2014 Државната комисија за спречување на корупција и УНДП, во соработка со ЗЕЛС, организираат Национална работилница за интегритет, транспарентност и отчетност на локално ниво која ќе се одржи на 5 ноември 2014 год (среда), со почеток во 10:00 часот во хотел Александар Палас во Скопје.

Работилницата е дел од серијата програмски активности кои Државната комисија за спречување на корупција и УНДП ги спроведуваат со цел информирање и обука на општините за системите на интегритет, но и размена на досегашните искуства во однос на ефективните методи за зајакнување на институционалната отпорност на корупција.

Со почит,

Државна комисија за спречување на корупцијата

Во прилог - Агенда за настанот

acroread
АГЕНДА
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo