Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Соопштение Испечати Е-пошта
konferencijathumb25.11.2014 Државната комисија за спречување на корупцијата учествуваше на Регионалната конференција „Трендови и предизвици во спроведувањето на антикорупциски стратегии“ организирана од РАКВИАК центарот за безбедносна соработка, Регионалната антикорупциска иницијатива и Министерството за правда на Република Македонија.
 
На Конференцијата воведно обраќање имаа Министерот за правда г-дин Аднан Јашари, Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата д-р Ѓорги Сламков, Претседателот на РАИ г-дин Давор Дубравица и Директорот на РАКВИАК амбасадорот Бранимир Мандиќ.

konferencijathumbУчесниците на Конференцијата ги презентираа антикорупциските стратегии на земјите од регионот, а претставниците на ДКСК го презентираа начинот на имплементација и следење на антикорупциската стратегија во креирањето на Државната програма за превенција и репресија на корупцијата.
 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo