Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Проекти arrow ИПА Твининг проект 2010 arrow Трет состанок на Управниот комитет
Трет состанок на Управниот комитет Испечати Е-пошта
press 09.12.2010 019

02.06.2015

Државната комисија за спречување на корупцијата и Сојузната служба за администрација на Германија во рамките на Твининг проектот „Поддршка за ефикасна превенција и борба против корупцијата“ на ден 02.06.2015 година го одржаа третиот состанок на Управниот одбор на проектот.

На состанокот учествуваа претседателот на ДКСК Горан Миленков, проектните лидери д-р Игор Тантуровски и Холгер Мајкл Арндт, постојаниот твининг советник Јоаким Шванке, претставникот од Делегацијата на ЕУ во Република Македонија Манфредас Лимантас и претставници од Сојузната служба за администрација на Германија и од надлежните домашни институции.

На состанокот се разговараше за реализацијата на активностите од проектот во третиот квартал на имплементација, како и за претстојните активности согласно временската рамка. Се разгледаа сите компоненти на проектот поединечно и при тоа беше констатирано дека соработката е на високо ниво и генерално активностите се реализираат согласно утврдената динамика.

Повеќе слики можете да видете на линкот

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo