Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Средба со новинарите Испечати Е-пошта

konferencijathumb

07.04.2016

06.04.2016, Горан Миленков - Претседател на Државната комисија за спречување на корупцијата

Со цел објективно информирање на јавноста, Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата Горан Миленков заедно со членот на ДКСК д-р Игор Тантуровски и портпаролот на ДКСК м-р Антонија Андонова Тасевска одржаа средба со заинтересирани претставници на медиумите и новинари и го презентираа анкетниот лист за престанок на функцијата доставен од поранешниот Претседател на Владата на Република Македонија Никола Груевски.

konferencijathumb konferencijathumb konferencijathumb

 

 

 

 

Видеата може да ги погледнете во прилог

 
Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo