Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Активности arrow Работилници arrow Меморандум за соработка
Меморандум за соработка Испечати Е-пошта
  memorandum_mk_i_cg_028_web

27. 09. 2007  На 27 септември 2007 година потпишан е Меморандум за соработка кој претставува спогодба меѓу Државната комисија за спречување на корупцијата на Република Македонија и Комисијата за утврдување на конфликт на интереси на Република Црна Гора, за соработка во примена на Законот за спречување на корупцијата и Законот за спречување на судир на интереси на Република Македонија и Законот за судир на интереси на Република Црна Гора.

Меморандумот беше потпишан во Државната комисија за спречување на корупцијата. Истиот беше потпишан од страна на Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата г-ѓа Мирјана Димовска и Претседателот на Комисијата за утврдување на конфликт на интереси на Република Црна Гора г-дин Слободан Лековиќ   

 
< Претходно

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo