Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Соопштенија arrow Соопштение за јавна седница
Соопштение за јавна седница Испечати Е-пошта


logo-kontakt_50

29.11.2016  Државната комисија за спречување на корупцијата постапувајќи согласно член 74 од Изборниот законик (Службен весник на Република Македонија, бр. 40/06, 136/08, 148/08, 155/08, 163/08, 44/11, 51/11, 54/11, 142/12, 31/13, 43/13, 14/14, 30/14, 196/15) на ден 01.12.2016 година (четврток) со почеток во 11:00 часот во просториите на ДКСК, ќе одржи јавна седница за две точки од Дневниот ред:

1.        Разгледување на поднесен приговор во врска со член 8-а од Изборниот законик од Министерство за внатрешни работи, Дополнителен заменик на министер за внатрешни работи д-р Оливер Андонов на ден 28.11.2016 година;

2.        Разгледување на поднесен приговор во врска со член 8-а од Изборниот законик поднесен од Коалиција за Предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 2016 година предводена од ВМРО-ДПМНЕ овластен претставник Илија Илиоски. 

Седницата на ДКСК,  по точките 3 и 4 е без присуство на јавноста.

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo