Skip to content

Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција Државна Комисија за Спречување на Корупција

Почетна arrow Соопштенија arrow Соопштение за одржана јавна седница
Соопштение за одржана јавна седница Испечати Е-пошта

Во врска со приговори по член 8-а од Изборниот законик поднесени од: 

Коалицијата предводена од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија- Скопје, преку овластено лице Стевица Јосифовски против:

- Министерството за правда,

- АД Македонска пошта, подружница ГЦПС Скопје 2,

- НУ „Театар за деца и младинци“

- Политичка партија ВМРО-ДПМНЕ предмет бр. 12-4905/1

и поднесен приговор во врска со член 8-а од Изборниот законик од Наталија Белчевска од Валандово против:

- Агенција за вработување на Република Македонија

на јавна седница одржана на ден 04.01.2017 година ДКСК по разгледување на наводите од поднесените приговори, извршените проверки и утврдената фактичка состојба донесе Одлуки.

Донесените одлуки со број: 12-68/1 од 04.01.2017 година,  12-4864/5 од 04.01.2017 година, 12-4905/6 од 04.01.2017,  12-4865/6 од 04.01.2017 година 12-4938/7 од 04.01.2017 година се објавуваат во прилог на ова соопштение.


Одлука бр. 12-4864/5

Одлука бр. 12-4905/6

Одлука бр. 12-68/1

Одлука бр. 12-4865/6

Одлука бр. 12-4938/7

 
< Претходно   Следно >

Образец Анкетен Лист

Анкетен Лист

Образец за пријавување на промени на имотната состојба

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Образец Изјава за интереси

Податоци за имотна состојба на функционерите

untitled-2

ИПА 2010 - Твининг Проект

poster

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Апликација - Државна Програнма 2011-2015

Влез во Апликација

Промовирање на транспаретноста и отченоста во јавните институции

sl_kniga

Водич за управување со судир на интереси

  Водич за управување со судир на интереси (481 KB)
 

Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave

  Udhëzues për menaxhimin e konfliktit të interesave (480 KB)
 

Апликација - Регистар на избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

Податоци за избрани и именувани лица

Регистар на избрани и именувани лица

ДКСК

ИСО 9001:2008

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 

Обратете се до Комисијата

Обратете се до комисијата
Advertisement

Прирачник за Интегритет и Судир на интереси

  Прирачник за Интегритет и Судир на интереси
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
undp_logo